Pottermore from J.K. Rowling

 • Wanneer de magiezoloog Newt Scamander in New York arriveert, gaat hij uit van een korte tussenstop. Maar als hij zijn magische koffer kwijtraakt en enkele van Newts Fabeldieren daaruit ontsnappen, ontstaan er grote  problemen...

  Fantastic Beasts and Where To Find Them, het complete filmscenario is het debuut van J.K. Rowling als scenarioschrijver. Het is een uniek, nieuw verhaal dat  gebaseerd is op de uitgave uit de schoolbibliotheek van Zweinstein: Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden, dat verscheen in 2001 ten bate van Comic Relief. Dit fantasierijke verhaal met een scala aan bijzondere personages en fabeldieren is een meeslepend avontuur. Voor elke oude én nieuwe fan van de tovenaarswereld is dit boek een must voor op de boekenplank.

  De film Fantastic Beasts and Where To Find Them ging wereldwijd op 18 november 2016 in première.

 • Met een speciale trein die vertrekt van perron 9¾ belandt Harry Potter op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus, waar hij alles leert over bezemstelen, toverdranken en monsters. En uiteindelijk moet hij het opnemen tegen zijn aartsvijand Voldemort, een levensgevaarlijke tovenaar.

 • Na een verschrikkelijke vakantie bij zijn gemene oom en tante gaat Harry Potter naar de tweede klas van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus.Maar alleen al om daar te komen blijkt een ware heksentoer te zijn, waarbij een vliegende auto Harry en zijn vriend Ron uitkomst biedt.Na alle avonturen van het vorig schooljaar denkt Harry zich rustig aan zijn lessen - Toverdranken, Transfiguratie, Bezweringen, Verweer tegen de Zwarte Kunsten - en zijn favoriete sport Zwerkbal te kunnen wijden.Maar dan hoort hij een mysterieuze stem, vinden er aanslagen plaats en ontdekt hij een wel heel bijzonder dagboek...

 • Voordat Harry Potter aan zijn derde jaar op Zweinstein kan beginnen, moet hij de zomervakantie bij zijn gemene oom en tante doorbrengen. Door een magisch ongeluk komt hij `s avonds laat op straat te staan. Dan blijkt dat Sirius Zwarts, een beruchte volgeling van Jeweetwel, uit de gevangenis van Azkaban is ontsnapt. Hij is op de vlucht en heeft het wellicht op Harry gemunt. Er volgt een enerverend schooljaar met nieuwe vakken als Dreuzelkunde en Zorg voor Fabeldieren, spannende Zwerkbalwedstrijden en griezelige voorspellingen. De school wordt bewaakt door Dementors, de gevreesde bewakers van Azkaban, en Harry zal zijn lessen Verweer tegen de Zwarte Kunsten hard nodig hebben.

 • Er waren twee bronnen van inspiratie voor de Engelse naam Minerva McGonagall (Minerva Anderling). Minerva was de Romeinse godin van de krijgers en de wijsheid. William McGonagall wordt gevierd als de slechtste dichter in de Britse geschiedenis. Er was iets onweerstaanbaars aan zijn naam, en aan het idee dat deze briljante vrouw een ver familielid van de dwaze McGonagall zou kunnen zijn." - J.K. Rowling
  Pottermore Presents is een reeks van selecties uit het werk van J.K. Rowling, uit de archieven van Pottermore: kort leesvoer dat oorspronkelijk werd uitgebracht op pottermore.com met nieuwe, exclusieve toevoegingen. Deze e-books, met werken die zijn geselecteerd door Pottermore, geven je een kijkje achter de schermen van de Harry Potterverhalen als J.K. Rowling haar inspiratiebronnen, fijne details uit het leven van haar personages, en verrassingen uit de magische wereld prijsgeeft.

  Deze verhalen van heldenmoed, hartenleed en hachelijke hobby's schetsen een profiel van de twee moedigste en meest opmerkelijke personages uit de Harry Potterverhalen: Minerva Anderling en Remus Lupos. J.K. Rowling geeft ons ook een kijkje achter de gesloten schermen van het leven van Sybilla Zwamdrift, en je zult de roekeloze liefhebber van fabeldieren, Silvanus Staartjes, onderweg ook nog tegen het lijf lopen.

 • Het Ministerie van Toverkunst was er echter sterk van overtuigd, dat de aanleg van nog een tovenaarsstation in hartje Londen de sterke overtuiging van Dreuzels om magie zelfs niet op te merken wanneer het recht voor hun neus ontplofte, wel heel erg op de proef stelde. - J.K. Rowling
  Pottermore Presents is een reeks van selecties uit het werk van J.K. Rowling, uit de archieven van Pottermore: kort leesvoer dat oorspronkelijk werd uitgebracht op pottermore.com. Deze e-books, met werken die zijn geselecteerd door Pottermore, geven je een kijkje achter de schermen van de Harry Potterverhalen als J.K. Rowling haar inspiratiebronnen, fijne details uit het leven van haar personages, en verrassingen uit de magische wereld prijsgeeft.

  Zweinstein: een incomplete en onbetrouwbare gids neemt je mee op reis naar Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Je verkent het kasteelterrein van Zweinstein, leert de wat meer permanente bewoners iets beter kennen, leert meer over de lessen en ontdekt geheimen van het kasteel... en dat allemaal met het omslaan van een pagina.

 • Geen enkele Dreuzelpremier heeft ooit voet gezet in het Ministerie van Toverkunst. De reden daarvoor werd mooi opgesomd door ex-Minister Donald van Vaal (ambtsperiode 1858 - 1865): "dat kennen die arreme koppies nie' an." - J.K. Rowling

  Pottermore Presents is een reeks van selecties uit het werk van J.K. Rowling, uit de archieven van Pottermore: kort leesvoer dat oorspronkelijk werd uitgebracht op pottermore.com met nieuwe, exclusieve toevoegingen. Deze e-books, met werken die zijn geselecteerd door Pottermore, geven je een kijkje achter de schermen van de Harry Potterverhalen als J.K. Rowling haar inspiratiebronnen, fijne details uit het leven van haar personages, en verrassingen uit de magische wereld prijsgeeft.

  Deze verhalen van macht, politiek en kakelende klopgeesten geven je een inkijkje in de duistere kant van de magische wereld, onthullen de genadeloze wortels van professor Omber, de sappige details van het Ministerie van Toverkunst en de geschiedenis van de magische gevangenis Azkaban. Je zult ook dieper in Hildebrand Slakhoorns beginjaren als docent Toverdranken op Zweinstein duiken - en zijn kennismaking met ene Marten Asmodom Vilijn.

 • Als u zich ooit heeft afgevraagd waar de Gouden Snaai vandaan komt, hoe Beukers zijn ontstaan en waarom de Wigtown Wanderers een afbeelding van een hakmes op hun gewaad hebben, moet u Zwerkbal Door de Eeuwen Heen kopen. Deze oplage is een facsimile van het boek uit de schoolbibliotheek van Zweinstein, die vrijwel dagelijks door jonge Zwerkbalfans wordt geraadpleegd.
  Minimaal 15% van de netto verkoopprijs* van dit e-boek wordt gedoneerd aan Comic Relief (UK). Comic Relief (UK) is een geregistreerd goed doel met nummers 326568 (in Engeland & Wales) en SC039730 (in Schotland).

  * De netto verkoopprijs is de prijs die betaald wordt door de consument zonder eventuele verkoopbelasting.

 • De vertelsels van Baker de Bard is het boek dat Albus Perkamentus naliet aan Hermelien Griffel om Harry Potter te helpen bij het vernietigen van Voldemorts gruzielementen. Het zijn vijf toversprookjes die door Hermelien uit de oorspronkelijke runen zijn vertaald, geïllustreerd door J.K. Rowling. Professor Albus Perkamentus voorzag de vertelsels van uitgebreide aantekeningen.

  Alle opbrengsten van de verkoop van dit e-boek gaan naar Lumos. De Lumos-stichting is een goed doel dat geregistreerd staat in Engeland en Wales met registratienummer 1112575.

 • Een gloednieuwe editie van dit standaardwerk uit de wereld van Harry Potter, met een nieuw voorwoord van J.K. Rowling (onder het pseudoniem Newt Scamander) plus zes nieuwe fabeldieren!
  Het meesterwerk van Newt Scamander heeft als verplicht schoolboek op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus generaties tovenaars beziggehouden. Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden is een onmisbare introductie in de wereld van de magische dieren van de tovenaarswereld.
  De jarenlange reizen en het onderzoek van Scamander zijn van ongelofelijk belang geweest. Sommige dieren zullen de lezers van de Harry Potter-serie bekend voorkomen - de Hippogrief, de Basilisk, de Hongaarse Hoornstaart Andere zullen zelfs de meest enthousiaste amateur Magiezoloog verrassen.
  Ontdek nu alles over de bijzondere gewoontes van magische dieren op vijf werelddelen
  De opbrengst van dit boek gaat naar liefdadigheidsintellingen die jongeren en kinderen helpen een beter leven te krijgen. 20 % hiervan wordt verdeeld door Comic Relief en 80 % door Lumos Foundation. Comic Relief is a registered charity in the UK with charity number 326568 (England/Wales) and SC039730 (Scotland). Lumos Foundation is a geregistered charity in the UK with no 1112575.

 • Le précédent film Les Animaux fantastiques se terminait sur la capture du puissant mage noir Gellert Grindelwald à New York grâce à Norbert Dragonneau. Mais, mettant sa menace à exécution, Grindelwald s'échappe de prison et s'attèle à recruter des partisans, dont la plupart ignorent sa réelle intention : faire régner les sorciers de sang pur sur les êtres non-magiques.

  Afin de contrecarrer les plans de Grindelwald, Albus Dumbledore fait appel à Norbert, son ancien élève à Poudlard, qui accepte de lui venir en aide, loin d'imaginer les dangers qui l'attendent. Dans ce monde des sorciers de plus en plus divisé, l'amour et la loyauté sont mis à l'épreuve, les amitiés les plus sincères et les liens familiaux ne sont pas épargnés.

  Le texte de ce deuxième film écrit par J.K. Rowling est illustré par les splendides dessins au trait de MinaLima. On y apprend plus sur les événements antérieurs qui ont façonné le monde des sorciers, et on y trouve de nombreux liens avec la saga Harry Potter, qui réjouiront les fans des livres comme des films.

 • An irresistible romp through the history of magic, from alchemy to unicorns, ancient witchcraft to Harry's Hogwarts - packed with unseen sketches and manuscript pages from J.K. Rowling, magical illustrations from Jim Kay and weird, wonderful and inspiring artefacts that have been magically released from the archives at the British Library. This spellbinding eBook takes readers on a journey through the Hogwarts curriculum, from Herbology, Defence Against the Dark Arts, Astronomy, Divination and more. Discover the truth behind making the Philosopher's Stone, create your very own potion and uncover the secret of invisible ink. Learn all about the history of mandrake roots and dragons, discover what witches really used their brooms for, pore over incredible images of actual mermaids and read about real-life potions and astronomers, alchemists and more. The perfect gift for aspiring witches and wizards and any Harry Potter fan. Celebrating twenty years of Harry Potter magic, and produced in association with the British Library to support their major exhibition, Harry Potter: A History of Magic.

 • Celebrate 20 years of Harry Potter magic!

  Harry Potter: A History of Magic is the official book of the once-in-a-lifetime exhibition from the brilliant curators of the British Library. This enhanced ebook takes readers on a fascinating journey through the subjects studied at Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry - from Alchemy and Potions classes, right through to Herbology and the Care of Magical Creatures.

  Each chapter showcases a treasure trove of artefacts from the British Library and other collections around the world, beside exclusive manuscripts, sketches and illustrations from the Harry Potter archive. There's also a specially commissioned essay for each subject area by an expert, writer or cultural commentator, inspired by the contents of the exhibition - absorbing, insightful and unexpected contributions from Steve Backshall, the Reverend Richard Coles, Owen Davies, Julia Eccleshare, Roger Highfield, Steve Kloves, Lucy Mangan, Anna Pavord and Tim Peake, who offer a personal perspective on their magical theme.

  Readers will be able to pore over ancient spell books, explore amazing illuminated scrolls that reveal the secret of the Elixir of Life, and through its unique design and functionality examine vials of dragon's blood, mandrake roots, painted centaurs and a genuine witch's broomstick, in an interactive digital book that shows J.K. Rowling's magical inventions alongside their cultural and historical forebears.

  This is the ultimate gift for Harry Potter fans, curious minds, big imaginations, bibliophiles and readers around the world who missed out on the chance to see the exhibition in person.

 • A collection of three books treasured by users of the great library at Hogwarts School for Witchcraft and Wizardry: Fantastic Beasts and Where to Find Them, Newt Scamander's masterful work on magical creatures; Quidditch Through the Ages, a comprehensive history of the game and its rules; and The Tales of Beedle the Bard, with an introduction and illustrations by J.K. Rowling and extensive commentary by Albus Dumbledore. A treasure trove of magical facts and fairy tales, the Hogwarts Library Collection is an essential companion to the Harry Potter series. This collection includes the updated edition of Fantastic Beasts and Where to Find Them, with a new foreword from J.K. Rowling (writing as Newt Scamander) and six new beasts!

 • Una collezione di tre libri conservata con amore dagli utenti della grande biblioteca della Scuola di magia e stregoneria di Hogwarts: Gli Animali Fantastici: Dove Trovarli, capolavoro di Newt Scamander sulle creature magiche; Il Quidditch Attraverso i Secoli, una storia esauriente del gioco e delle sue regole, e Le Fiabe di Beda il Bardo, con un'introduzione e le illustrazioni di J.K. Rowling e dettagliati commenti di Albus Silente. Un tesoro prezioso contenente fatti riguardanti la magia e favole, la Collezione della biblioteca di Hogwarts è un completamento essenziale della serie di Harry Potter. Questa collezione include l'edizione aggiornata di Gli Animali Fantastici: Dove Trovarli, con una nuova prefazione di J.K. Rowling (con il nome di Newt Scamander) e sei nuovi animali!

 • Une collection de trois livres précieusement gardés par les membres de la grande bibliothèque de l'École de magie et de sorcellerie de Poudlard : Les Animaux fantastiques, l'oeuvre magistrale de Norbert Dragonneau dédiée aux créatures magiques ; Le Quidditch à travers les âges, une historique complète du jeu et de ses règles ; et Les Contes de Beedle le Barde, avec une introduction et des illustrations de J.K. Rowling et des commentaires détaillés d'Albus Dumbledore. Trésor de faits magiques et de contes de fées, la collection La Bibliothèque de Poudlard est le compagnon essentiel de la série de livres Harry Potter. Cette collection inclut l'édition mise à jour des Animaux fantastiques, avec une nouvelle préface de J.K. Rowling (sous le pseudonyme de Norbert Dragonneau), et six nouvelles créatures !

 • Eine Kollektion, die drei Bücher beinhaltet, welche von den Nutzern der Bibliothek in der Hogwarts-Schule für Hexerei und Zauberei sehr geschätzt werden: Phantastische Tierwesen und wo sie zu finden sind, Newt Scamanders Meisterwerk über magische Kreaturen; Quidditch im Wandel der Zeiten, eine umfassende Geschichte des Spiels und seiner Regeln; und Die Märchen von Beedle dem Barden, mit einer Einführung und Illustration von J. K. Rowling sowie ausführlichen Erläuterungen von Albus Dumbledore. Die Hogwarts Schulbücher-Kollektion ist ein wahrer Schatz an magischen Fakten und Märchen und ein unverzichtbarer Begleiter für die Harry-Potter-Reihe. Diese Kollektion beinhaltet die aktualisierte Version von Phantastische Tierwesen und wo sie zu finden sind, mit einem neuen Vorwort von J. K. Rowling (als Newt Scamander) und sechs neuen Tierwesen!

 • Una colección de tres libros muy preciados para los usuarios de la gran biblioteca del Colegio Hogwarts de Magia y Hechicería. Incluye: Animales fantásticos y dónde encontrarlos, la obra maestra de Newt Scamander sobre criaturas mágicas; Quidditch a través de los tiempos, un historial completo sobre este juego y sus reglas; y Los cuentos de Beedle el bardo, con prólogo e ilustraciones de J.K. Rowling, además de una extensa reseña de Albus Dumbledore. La colección Biblioteca de Hogwarts es la compañera ideal de la saga de Harry Potter, todo un tesoro repleto de curiosidades e historias fantásticas. Incluye la nueva edición de Animales fantásticos y dónde encontrarlos, con un nuevo prefacio de J.K. Rowling (escrito como si fuera Newt Scamander) y seis nuevas bestias.

 • The official playscript of the original West End production of Harry Potter and the Cursed Child.

  It was always difficult being Harry Potter and it isn't much easier now that he is an overworked employee of the Ministry of Magic, a husband, and father of three school-age children.
  While Harry grapples with a past that refuses to stay where it belongs, his youngest son Albus must struggle with the weight of a family legacy he never wanted. As past and present fuse ominously, both father and son learn the uncomfortable truth: sometimes, darkness comes from unexpected places.
  The playscript for Harry Potter and the Cursed Child was originally released as a 'special rehearsal edition' alongside the opening of Jack Thorne's play in London's West End in summer 2016. Based on an original story by J.K. Rowling, John Tiffany and Jack Thorne, the play opened to rapturous reviews from theatregoers and critics alike, while the official playscript became an immediate global bestseller.
  This definitive and final playscript updates the 'special rehearsal edition' with the conclusive and final dialogue from the play, which has subtly changed since its rehearsals, as well as a conversation piece between director John Tiffany and writer Jack Thorne, who share stories and insights about reading playscripts. This edition also includes useful background information including the Potter family tree and a timeline of events from the Wizarding World prior to the beginning of Harry Potter and the Cursed Child.

 • Quand le magizoologiste Norbert Dragonneau arrive à New York, il ne compte y faire qu'une brève escale. Mais sa valise magique est égarée et certains des animaux fantastiques qu'elle contient s'échappent dans la ville. Les ennuis commencent alors... pour tout le monde.

  Inspiré par le manuel de la Bibliothèque de Poudlard signé Norbert Dragonneau, Les Animaux fantastiques : le texte du film est le premier scénario écrit par J. K. Rowling, auteur de la saga Harry Potter, phénomène littéraire et best-seller mondial universellement salué. Éclatante d'imagination et racontée de main de maître, cette aventure épique abrite une remarquable galerie de personnages et de créatures magiques. Que l'on soit déjà fan, ou nouveau dans le Monde des Sorciers, cet ouvrage complètera parfaitement la bibliothèque de tout lecteur ou amoureux du film.

  Le film Les Animaux fantastiques est sorti en salles le 16 novembre 2016.

 • Eine neue Ausgabe dieses unverzichtbaren Begleitbandes zu den Harry-Potter-Geschichten, mit einem neuen Vorwort von J.K. Rowling (als Newt Scamander) und sechs neuen Tierwesen!Seit seiner Verffentlichung ist Newt Scamanders Meisterwerk Pflichtlektüre an der Hogwarts-Schule für Hexerei und Zauberei und hat Generationen von Zaubererfamilien in seinen Bann gezogen. »Phantastische Tierwesen und wo sie zu finden sind« bietet eine unverzichtbare Einführung in die Tierwesen der magischen Welt.Auf der Basis von vielen Reisen und seiner langjährigen Forschung ist ein Werk von unerhrter Wichtigkeit entstanden. Einige der Tierwesen werden Lesern der Harry-Potter-Bücher bekannt sein: der Hippogreif, der Basilisk, der Ungarische Hornschwanz ... Andere werden sogar den eifrigsten Amateur-Magizoologen in Erstaunen versetzen.Entdecken Sie das faszinierende Gebaren von magischen Tierwesen auf fünf Kontinenten ...Mindestens 15% des Netto-Ladenpreises dieses E-Books werden an Comic Relief und die Lumos Foundation weitergegeben, um sie in ihrer Arbeit mit Kindern und jungen Menschen zu unterstützen und diesen ein besseres Leben zu ermglichen. 20% dieser Gelder gehen an Comic Relief, 80% gehen an die Lumos Foundation.Comic Relief ist eine eingetragene Hilfsorganisation in Großbritannien (Nummer 326568 in England/Wales und Nummer SC039730 in Schottland). Lumos Foundation ist eine eingetragene Hilfsorganisation in Großbritannien (Nummer 1112575).

 • Desde su publicación, la obra maestra de Newt Scamander ha sido un manual de lectura obligada en el Colegio Hogwarts de Magia y Hechicería, además de servir de entretenimiento a generaciones enteras de magos. Animales fantásticos y dónde encontrarlos ofrece una introducción indispensable a las criaturas mágicas del mundo de los magos.

  Los años que Scamander dedicó a viajar e investigar dieron lugar a un volumen de importancia sin igual. Algunos de los animales, como el hipogrifo, el basilisco o el colacuerno húngaro resultarán ya conocidos a los lectores de los libros de Harry Potter. Otros, en cambio, sorprenderán hasta al aficionado magizoólogo más entusiasta.

  Adéntrate en sus páginas para descubrir los curiosos hábitos de animales fantásticos procedentes de los cinco continentes... Los beneficios que origine la venta de esta edición se destinarán a dos organizaciones benéficas, Comic Relief y Lumos (esta última fundada por la propia J. K. Rowling), cuyo objetivo es mejorar la vida de algunos de los niños y jóvenes más vulnerables del mundo. Comic Relief gestionará el 20 % del dinero, y Lumos, el 80 %.

 • A set textbook at Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry since publication, Newt Scamander's masterpiece has entertained wizarding families through the generations. Fantastic Beasts and Where to Find Them is an indispensable introduction to the magical beasts of the wizarding world.  Scamander's years of travel and research have created a tome of unparalleled importance. Some of the beasts will be familiar to readers of the Harry Potter books - the Hippogriff, the Basilisk, the Hungarian Horntail...Others will surprise even the most ardent amateur Magizoologist.  Narrated by Eddie Redmayne, this is the first audio book edition of Scamander's textbook ever to be released. Having starred as Newt Scamander himself in the movie Fantastic Beasts and Where to Find Them, who better to narrate this Hogwarts Library book from one of the wizarding world's most famous Magizoologists? Eddie's film credits include The Danish Girl, My Week with Marilyn, Les Misérables and The Theory of Everything, for which he won a Golden Globe, an Academy Award and a BAFTA Award for Best Actor.

  Dip in to discover the curious habits of magical beasts across five continents...  15% of the proceeds* from this audiobook will be available to Comic Relief and Lumos Foundation for their work with children and young people to help them have a better life. 20% of these monies will be used by Comic Relief and 80% will be used by Lumos Foundation.  Comic Relief is a registered charity in the UK with charity nos. 326568 (England/Wales) and SC039730 (Scotland). Lumos Foundation is a registered charity in the UK with no. 1112575.

  * Proceeds means the cash-price or cash-equivalent price less sales taxes

 • Il Magizoologo Newt Scamander arriva a New York con l'intenzione di rimanerci soltanto per una breve sosta. Ma quando la sua valigia magica finisce nelle mani sbagliate e alcuni dei suoi animali fantastici scappano, sono guai per tutti...
  Ispirato dal manuale scritto da Newt Scamander e usato dagli studenti di Hogwarts, Animali Fantastici e dove trovarli segna il debutto nella sceneggiatura di J.K. Rowling, autrice dell'amatissima saga di Harry Potter, conosciuta in tutto il mondo: un trionfo della fantasia, un'avventura epica allo stato puro, con un cast di personaggi e creature magiche indimenticabili.
  Un libro irrinunciabile sia per chi è già un appassionato del Magico Mondo di J.K. Rowling, sia per chi vuole scoprirlo.

  Il film Animali Fantastici e dove trovarli stato distribuito nei cinema nel novembre 2016.

empty